Het lek van De laatste van ons deel 2 het zal een thriller worden die keer op keer besproken zal worden, waarschijnlijk tot het einde van de generatie. De afgelopen dagen is het netwerk binnengevallen door beelden van beelden uit de game, waaronder de finale van de titel. hoewel Sony onmiddellijk actie ondernomen om het materiaal van YouTube te verwijderen, het blijft een mysterie il modo waar hackers een kopie van de titel kregen.

De laatste van ons deel 2Volgens een verslaggeversonderzoek Jason Schreier, lijkt het erop dat hackers een exploiteren van een oud Naughty Dog-spel om rechtstreeks verbinding mee te maken op de server waar ook The Last of Us Part 2 werd gevonden. Dit veroorzaakte de reactie van de hackergemeenschap van PixelButts, forum waarin het is geweest gedeelde het proces. Tot op 3 mei 2020 was de aanstootgevende titel echter versteld, hoewel Sony noch NaughtyDog ze wilden commentaar geven op het evenement.