Volgens wat naar voren kwam uit de datamining van de laatste update, Google Stadia zou bezig zijn met het ontvangen van chatfuncties tussen spelers.

Een van de meest omslachtige tekortkomingen, die de afgelopen maanden veel door spelers is besproken, kan eindelijk op het Amerikaanse streamingplatform terechtkomen. Volgens wat gemeld door 9to5Google, welke esperti van codering werden onmiddellijk aan het werk gezet na de distributie van de laatste update, in de code van de patch in kwestie zouden er duidelijke verwijzingen zijn naar de introductie van een berichtenservice beschikbaar voor gebruikers.

De getoonde bijschriften kunnen gemakkelijk worden verbonden met twee complementaire functies: gesprekken en instant messages; de laatste is waarschijnlijk bijvoorbeeld ontworpen voor verzending tijdens online games.

Er zijn natuurlijk geen verwijzingen naar een mogelijke effectieve officiële landing van deze functies op Google Stadia, laat staan ​​een mogelijk startvenster.