Sinds enkele uren hebben gebruikers zich geabonneerd op de dienst twitch Prime kunt profiteren van de nieuwe titels die bij het abonnement zijn inbegrepen zonder extra kosten, van de maand mei. We hebben het over Snake Pass, Urban Trial PlayGround, Pankapu, AVICII Invector, The Little Acre en Fractured Minds.

Slangpas

Snake Pass, een uniek platformspel gebaseerd op fysieke puzzels, daagt spelers uit om "te denken als een slang", terwijl ze worden geconfronteerd met onstabiele puzzels zoals alleen een slang dat kan. Kruip door hoog gras, wikkel je om bamboe en kom uit de problemen in de nieuwste game van de veelgeprezen onafhankelijke studio Sumo Digital!

Urban Trial PlayGround

Urban Trial Playground is ontworpen om talloze uren actie te bieden aan adrenaline liefhebbers en freestyle fanatici. Combineer stunts voor unieke en vrijwel oneindige combo's waarmee je punten kunt verzamelen en de top van het klassement kunt beklimmen!

Pankapu

Duik in een neo-retro avontuur met Pankapu: een platformspel dat zich afspeelt in een droomwereld met een smaak uit de jaren 90. Pankapu is een verhalend actiespel dat zich afspeelt in de dromen van Djaha'rell, een kind met een tragisch verleden. Verwerf en upgrade nieuwe vaardigheden en verander je Aegis in realtime om de invasie van nachtmerries te stoppen.

AVICII Invector

Maak je riem vast en scheur door het ritme van onontdekte ruimte met AVICII Invector. Gemaakt in samenwerking met wijlen DJ-superster, AVICII Invector is een verslavende en snelle game-ervaring. Laat je meeslepen door de vocale melodieën, beweeg tussen de frequenties en daag elke beat uit van 25 geweldige hits van AVICII, inclusief de hits bovenaan de wereldcharts: Without You, Wake Me Up en Lay Me Down.

The Little Acree

The Little Acre vertelt het verhaal van Aidan en zijn dochter Lily, die zich afspeelden in het Ierland van de jaren vijftig. Nadat hij aanwijzingen heeft gevonden die verband houden met de verdwijning van zijn vader, begint Aidan te onderzoeken totdat hij in een vreemde, nieuwe wereld terechtkomt.

Gebroken geesten

Ga op reis naar de menselijke psyche en ervaar zes hoofdstukken vol sfeer en provocaties, die elk aspecten of uitdagingen symboliseren die verband houden met psychische aandoeningen: van isolatie tot angst, tot volledig verstoorde dagelijkse situaties.

We herinneren je eraan dat om deze titels te verkrijgen, je een moet ondertekenen Amazon Prime-abonnement, die vervolgens worden gekoppeld aan je Twitch-account. Nadat u deze stappen hebt uitgevoerd, downloadt u eenvoudig de streamingdienstclient en wisselt u de betreffende games in.