We weten inmiddels allemaal van het nieuwslek over De laatste van ons 2, waardoor het web ontstond tussen degenen die echt willen weten wat deze spoilers zijn en degenen die ze, terecht, zoveel mogelijk proberen te vermijden om de ervaring niet te bederven.

Veel youtubers hebben er video's voor gemaakt praat over deze situatie, zonder echt met de spoilers om te gaan en dus zonder te praten over de lekken die zijn gepubliceerd, maar blijkbaar Sony vindt dit ook niet leuk.

Als gerapporteerdin feite is er de afgelopen dagen een melding binnengekomen verzoek tot verwijdering via DMCA, hoewel de video's eigenlijk geen spoilers bevatten, maar alleen discussies over wat er is gebeurd en de gevolgen die dit kan hebben.

Het lijkt er daarom op dat Sony het echt wil verdoezelen, niet alleen vermijden dat de lekken worden verspreid, maar ook zelfs dat we erover praten. Is het een eerlijke of overdreven praktijk van het Japanse bedrijf?