I Platinum Games-jongens zij moesten het uitstel van dewinkeleditie van The Wonderful 101: Remastered. Dit uitstel van de lancering geldt zowel voor de Nintendo Switch-versie als voor de PlayStation 4-versie.

Oorspronkelijk gepland voor eind mei, zal de lancering van de fysieke kopieën van de game op de markt, wat Noord-Amerika betreft, in juni plaatsvinden. Europese spelers zullen in plaats daarvan nog een paar dagen moeten wachten: afspraak gemaakt voor de 3 juli 2020. Deze situatie is uiteraard een gevolg van de vertragingen in de productieketen als gevolg van de noodsituatie Covid-19.

Ze kwamen ook naar voren sommige details op de grootte van de spelbestanden. De Wonderful 101 duurt ongeveer 7.6 GB ruimte beschikbaar in uw consoles. Eindelijk geen vertraging voor de distributie van digitale kopieën.