Dat heeft Ubisoft aangekondigd Assassin's Creed Valhalla, het nieuwe hoofdstuk van de serie, komt op pc alleen op UPlay en de Epic Games Store. Daarom zal Steam voor het eerst een titel in de reeks moordenaars springen om exclusief voor Epic te worden, waarbij het duidelijk gaat om winkels van derden.

Assassin's Creed Odyssey en al het bovenstaande zijn in feite beschikbaar op Steam, terwijl we niet weten wat het lot voor Walhalla zal zijn: het kan inderdaad tijdelijk exclusief zijn, zoals gebeurde met Bordelands 3. In dit geval worden we echter niet geconfronteerd met een 2K-game, maar met Ubisoft, die in het verleden de shooter al exclusief op Epic Games Store heeft gepubliceerd The Division 2 is nooit op Steam geland.

Zal hetzelfde lot gelden voor Assassin's Creed Valhalla? We kunnen het op dit moment niet weten, maar de woorden van Chris vroeg, vice-president van Ubisoft, lijkt duidelijk genoeg:

[Steam] heeft geen idee waar de wereld is op het gebied van gamedistributie.

doorgaans Stoom bezit 30% van de game-verkoop, met de 70% voor ontwikkelaars. L 'Epic Games Store in plaats daarvan reserveren 88% voor ontwikkelaars, wat het veel handiger maakt om in de Chinese winkel te publiceren dan in Steam.

We zullen daarom het nieuwe zien Assassin's Creed ook op Steam in de toekomst? Het is op dit moment onbekend wie er wil kopen Walhalla op pc zal het moeten doen Uplay o Epic Games Store.