Polymega het heeft lang geduurd, maar het is eindelijk op de markt gekomen. De console die daar wil zijn definitieve oplossing voor de retrogaming het is in handen van degenen die de reservering hebben gemaakt. Een bèta ervoor te zorgen dat alle geplande systemen naar behoren werken.

Polymega is een modulaire retro-gameconsole. Het basislichaam kan de spellen van alle belangrijke cd-consoles lezen. Met de toevoeging van enkele modules, die apart worden verkocht, kun je ook zien dat de cartridgespellen werken.

Van PS1 tot Sega Megadrive via NES en SNESPolymega zal tientallen systemen kunnen emuleren, met een eindeloos titelpark, meer dan 9000 spellen.

Met de eerste consoles beschikbaar voor gebruikers, verschenen ook de eerste video's op YouTube, met de console-uitvoeringen. Er zijn ongetwijfeld nog problemen die moeten worden opgelost, maar het eerste nieuws lijkt bemoedigend. Velen hebben met name het uitstekende werk opgemerkt dat is gedaan met de emulatie van de Sega Saturn.