Na debijwerken 10.0.0 van Nintendo Switch twee nieuwe updates zijn gepubliceerd, 10.0.1 en de laatste, een paar uur geleden, 10.0.2. Van wat kan worden geleerd web, de laatste lost het driftprobleem op voor Pro Controllersomdat het blijkbaar te wijten zou zijn aan een softwareprobleem en niet aan een hardware-probleem.

Nintendo in de officiële changelog, zoals gebruikelijk voor deze kleine updates, onderstreept alleen "algemene verbeteringen aan de systeemstabiliteit ", maar blijkbaar is er iets meer. In tegenstelling tot de Joy-Con-drift, waarvan de definitieve oplossing alleen hulp is, voor Pro-controllers die driftproblemen hebben of in het algemeen niet reageren op de opdrachten het was allemaal software.

Met update 10.0.2 lijkt dit te zijn opgelost, althans volgens de getuigenissen op internet. Je had ook problemen met de Pro Controller Nintendo Switch?