Een van de unieke kenmerken van Call of Duty: Warzone, de Battle Royale-titel ontwikkeld door Infinity Ward was de gelegenheid om wat te zetten maten op een specifieke tegenstander, om vervolgens een beloning in te wisselen, afhankelijk van het ingewisselde contract. ik zeg ze waren want blijkbaar, met de laatste update, worden deze formaten eigenlijk ontdekt door de titel.

Onmiddellijke reactie van de spelers, helemaal niet blij met de keuze van Infinity Ward. Onder de verschillende Call of Duty-spelers die hun teleurstelling hebben geuit, vinden we ook beïnvloeders hoe Ninja, die deze functie niet slechts als één beschouwde nieuws voor het genre, maar ook een uitstekende relatie Risk / reward dat de vindingrijkheid van aanvallende en aanvallende spelers prikkelde.

Waar de beslissing rechtstreeks vandaan kwam Activision hetzelfde? We weten het niet. Wat zeker is, is dat het niet de eerste keer is dat Infinity Ward mislukt in het begrijpen van de behoeften van hun spelers.