Na zo lang wachten en een lange tutorial over digitaal schilderen, Ubisoft openbaar gemaakt Assassin's Creed: Valhalla, het volgende hoofdstuk van zijn onsterfelijke serie. Je kunt het vinden qui de eerste trailer, die bij fans verschillende twijfels opriep: waar zijn de moordenaars? De setting is in feite geïnspireerd door de Noorse mythologie en lijkt meer gericht op de barbaarse oorlog dan op de elegante moorden. Dankzij een interview tussen IGN en de regisseur Ashraf Ismail, kunnen we wat licht werpen op de zaak.

Ten eerste was de gameplay duidelijk aan weggetrokken van zijn oorspronkelijke formule. Naast het klassieke verborgen mes en de RPG-structuur die al in Origins te zien is, kun je met de game twee wapens pakken, bijlen gooien, pareren met schilden en vecht met een agressievere stijl dan in het verleden. Als onderdeel van het verhaal zullen ze ook worden voorgesteld grootschalige veldslagen e aanvallen over zee met legers en oorlogsschepen, hoewel het niet duidelijk is hoe deze zullen werken.

De wereld van Assassin's Creed Valhalla, duidelijk open wereld, zal dat toelaten om verschillende activiteiten te oefenen zoals jacht-, vis-, gok- en drinkwedstrijden. We kunnen ons karakter man of vrouw creëren en we zullen beschikbaar hebben zelfs meer aanpassingsmogelijkheden dan Odyssey, waaronder tatoeages en oorlogsschilderijen. Het wordt ook mogelijk om Vikingkampen te bouwen en allianties te smeden, en om clans te verenigen door middel van bruiloften.

Het verhaal speelt zich af in deEngeland van de negende eeuw, en volgt de lotgevallen van de Viking-krijger Eivor in zijn verovering van de Engelse landen. de moderne textuur van Layla zal ook doorgaan in dit hoofdstuk, en een van de antagonisten zal koning Alfred van Wessex zijn. Het zal mogelijk zijn om goden te ontmoeten groepen moordenaars, hoewel hun namen opnieuw zullen verschillen van wat we gewend zijn (helaas geen Tempeliers). Ten slotte beweert de regisseur dat Assassin's Creed Valhalla een goede zal zijn conjunctieknooppunt voor de franchise, en zal tal van verwijzingen naar de geschiedenis van de serie bevatten.

Assassin Creed Valhalla-miniatuur

Assassin's Creed Valhalla zal beschikbaar zijn in de richting van einde van de 2020 voor huidige en next-gen consoles, waarvan nu alleen nog Xbox Series X wordt genoemd. Als je wilt, kun je alvast een kijkje nemen verschillende edities van de titel.