Activision Blizzard doneert $ 2 miljoen aan de Call of Duty-schenking, waardoor duizenden veteranen tijdens deze moeilijke tijden duizenden hoogwaardige banen kunnen krijgen

Nieuw "Fearless" In-Game Content Pack voor Call of Duty®: Modern Warfare® en Call of Duty: Warzone wordt deze maand gelanceerd met 100% van de opbrengst voor de Call of Duty Endowment

SANTA MONICA, Californië - (BUSINESS WIRE) - Activision Blizzard heeft vandaag aangekondigd dat het $ 2 miljoen heeft gedoneerd aan de Call of Duty Endowment om te helpen bij het financieren van opkomende arbeidsbehoeften van veteranen. De donatie helpt de start van de viering van de Nationale Militaire Waardering Maand door de #CODEFearlessChallenge, een campagne op sociale media die volgers oproept om een ​​foto of naam van een veteraan of huidig ​​militair lid te plaatsen om hun dienst en opoffering te eren.

"Militaire veteranen hebben onze steun meer dan ooit nodig ', zegt Bobby Kotick, covoorzitter van de Call of Duty Endowment. "Met een werkloosheidscijfer op een historisch hoogtepunt, weten we uit ervaring dat veteranen meer getroffen zullen worden dan gewone burgers. Met deze donatie aan de Call of Duty Endowment hopen we banen te vinden voor minstens 4,000 veteranen. "

De #CODEFearlessChallenge valt samen met een reeks evenementen in mei ter ondersteuning van de Call of Duty Endowment. Later deze maand verschijnt er een gloednieuw downloadbaar contentpakket voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone noemde het Call of Duty Endowment (CODE) Fearless Pack, waarbij honderd procent van de opbrengst van Activision uit het pakket naar de inspanningen van het Endowment gaat om veteranen in hoogwaardige banen te plaatsen.

Alleen al in de afgelopen maand heeft de Endowment een ongekende toename gezien van het aantal verzoeken van veteranen die hulp zoeken bij de begunstigde liefdadigheidsinstellingen - een stijging van meer dan 50% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De donatie van $ 2 miljoen van Activision Blizzard en andere fondsen die via #CODEFearlessChallenge zijn opgehaald, gaan rechtstreeks naar de begunstigde liefdadigheidsinstellingen van de Endowment om aan deze verhoogde vraag te voldoen. Bovendien voert Humble Bundle een promotie van twee weken uit met de Call of Duty Endowment als het goede doel naar keuze. Getiteld: Humble Sierra the 3rd Bundel, deze promotie loopt van 5 mei tot 19 mei.

"We hebben een enorme toename gezien van het aantal veteranen dat onze partners om hulp vroeg sinds het begin van de COVID-19-pandemie, 'zei Dan Goldenberg, uitvoerend directeur van de Call of Duty Endowment. "We zetten ons al meer dan 10 jaar in om veteranen te helpen een zinvolle baan te vinden, maar zoiets hebben we nog nooit gezien. Veteranen zullen onze hulp meer dan ooit nodig hebben, en dankzij de donatie en ondersteuning van Activision Blizzard van de gaminggemeenschap zijn we goed gepositioneerd om die hulp te bieden. "

69,000-veteranen in betekenisvolle banen bij 100,000 De Call of Duty Endowment heeft de plaatsing van meer dan XNUM gefinancierd. De 2024-kosten van de schenking voor veteranen waren $ 2019 - wat voor een zinvolle tewerkstelling bij 499 / 1 de kosten van de inspanningen van het Amerikaanse ministerie van Arbeid opleverde. Landelijk verdienen Amerikaanse veteranen een gemiddeld salaris van $ 6, terwijl ze via de begunstigden van de schenking, met hun focus op hoogwaardige plaatsingen, gemiddeld $ 49,945 of 60,750% meer verdienden.

Ga naar: om veteranen weer aan het werk te krijgen: www.callofdutyendowment.org/help.

Over de Call of Duty Endowment

De Call of Duty Endowment is een non-profitorganisatie die mede is opgericht door Bobby Kotick, CEO van Activision Blizzard. The Endowment wil veteranen helpen bij het vinden van een loopbaan van hoge kwaliteit door groepen te ondersteunen die hen voorbereiden op de arbeidsmarkt en door het bewustzijn te vergroten over de waarde die dierenartsen op de werkplek brengen. Ga voor meer informatie over de Call of Duty Endowment naar www.callofdutyendowment.org.

Waarschuwing met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen: de informatie in dit persbericht over de verwachtingen, plannen, intenties of strategieën van Activision Publishing met betrekking tot de toekomst, inclusief verklaringen over de verwachte beschikbaarheid en functies van het Call of Duty Endowment Fearless Pack, zijn toekomstgericht. verklaringen die geen feiten zijn en een aantal risico's en onzekerheden met zich meebrengen. Factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke toekomstige resultaten van Activision Publishing wezenlijk verschillen van die uitgedrukt in de toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht, zijn onder meer onverwachte productvertragingen en andere factoren die zijn geïdentificeerd in de risicofactorensecties van Activision Blizzard's meest recente jaarverslag op Form 10K en eventuele volgende kwartaalrapporten op formulier 10-Q. De toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht zijn gebaseerd op informatie die beschikbaar is voor Activision Publishing en Activision Blizzard vanaf de datum van dit persbericht, en noch Activision Publishing noch Activision Blizzard aanvaardt enige verplichting om dergelijke toekomstgerichte uitspraken bij te werken. Toekomstgerichte verklaringen waarvan wordt aangenomen dat ze waar zijn wanneer ze worden gedaan, kunnen uiteindelijk onjuist blijken te zijn. Deze verklaringen zijn geen garanties voor de toekomstige prestaties van Activision Publishing of Activision Blizzard en zijn onderhevig aan risico's, onzekerheden en andere factoren, waarvan sommige buiten haar controle liggen en ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de huidige verwachtingen.

ACTIVISION, CALL OF DUTY en MODERN WARFARE zijn handelsmerken van Activision Publishing, Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contacten

Kelvin Liu
Directeur, bedrijfscommunicatie
Activision Blizzard
310.255.2213
kelvin.liu@activision.com

Bron BEDRIJFSDRAAD