Donderdag, zoals velen van jullie nu weten, betekent maar één ding: gratis spellen uit de Epic Games Store!

Deze week biedt de launcher ons twee zeer interessante titels om gratis te downloaden: Amnesie: De Donkere Afkomst e Crashlands.

Amnesie: De Donkere Afkomst is een first-person survival horrorspel, ontwikkeld en uitgegeven door Frictional Games in 2010; in het spel dat we nabootsen Daniel, een jonge Londenaar, die wakker wordt in de donkere kamers van de Kasteel Brennenburg. De jongen heeft een grote leegte, hij herinnert zich alleen zijn naam en dat iets in het kasteel hem achtervolgt.

De speler heeft de leiding reconstrueer het verleden door Daniel, die de ingewanden van het kasteel binnengaat, op zoek naar dagboekpagina's die het mysterie onthullen, en puzzels oplossen en omgevingspuzzels door fysieke interactie met de aanwezige objecten.

Amnesia: The Dark Descent is een survival-horrorspel dat zich onderscheidt van andere games in het genre: die zijn er niet schrikken, je vecht de vijand niet van aangezicht tot aangezicht, maar je moet wel ren weg en verstop je, met het gevoel dat de verschrikkelijke wezens van het kasteel altijd om de hoek zijn.

Daniel kan zich echter niet te veel verbergen (of inhouden) in het donker, omdat dit leidt tot een verlaging van de zijne geestelijke gezondheid. Als zijn geestelijke gezondheidsbalk daalt, zal de hoofdpersoon beginnen te hebben visuele en auditieve hallucinaties, met het gevaar gemakkelijker opgemerkt te worden door monsters.

Amnesia: The Dark Descent is hiervan te downloaden link.

 

De tweede titel is Crashlands, actie-avontuur met RPG-elementen ontwikkeld en uitgegeven door Butterscotch Shenanigans in 2016.

In Crashlands, zoals geschreven in de beschrijving van de pagina in de Epic Games Store,

wordt Flux Dabes, een intergalactische vrachtwagenchauffeur wiens laatste lading door één werd ontspoord buitenaardse bedreiging genaamd Hewgodooko en die in de steek wordt gelaten op een buitenaardse planeet.

Als je je haast om de pakketten te halen, raak je verstrikt in een samenzwering voor wereldheerschappij en je kunt er alleen maar vanaf komen met een flinke dosis sluwheid en ... billen!

Leer recepten van lokale intelligente levensvormen, nieuwe vrienden maken, onthullen oude geheimen en dodelijke bazen, Tames alles en bouw een buitenaards vakantiehuis terwijl je leert te gedijen op de planeet Woanope.

De speler heeft dan de mogelijkheid om verder te creëren en te gebruiken 500-objecten, om vijanden en steeds moeilijkere plaatsen het hoofd te bieden; de mogelijkheid van bouw je eigen basis operationeel en het vermogen om temmen de verschillende wezens die aanwezig zijn in Crashlands, klaar om help hem in de strijd.

De gratis download voor Crashlands is hier beschikbaar indirizzo.

De twee titels voor Free is Beautiful zijn vandaag beschikbaar tot aanstaande donderdag 7 mei.

We herinneren je er ook aan dat vanaf 28 april de Epic Games Store vereist tweefactorautorisatie om gratis games in te wisselen, voor meer veiligheidsmaatregelen.