24 uur na de aankondiging van het nieuwe hoofdstuk van de serie Assassin's CreedUbisoft heeft de eerste trailer voor het hoofdstuk uitgebracht Walhalla, die ons een voorbeeld laat zien van de wereld van huurmoordenaars in de Noorse mythologie.

De trailer heeft een zeer geregisseerd film en vertelt het verhaal van invasies barbaars, die plaatsvond tijdens de800 n.Chr. Tijdens de trailer was het mogelijk om een ​​eerste blik te werpen op de nieuwe hoofdpersoon van de serie Ubisoft en het uiteindelijke arsenaal, niet alleen gekenmerkt door het onnavolgbare verborgen mes, een eigenaardig wapen van Assassin's Creed, maar ook van een meer traditioneel paar wapens: bijl en een zwaard. Net zoals gespeculeerd door fans, Odin zal een belangrijke rol spelen in het verhaal.

Assassin's Creed Valhalla zal beschikbaar zijn in de richting van de einde van de 2020 niet alleen op consoles van deze generatie (Xbox One e Playstation 4), maar ook op consoles van de volgende generatie (waarvan het voorlopig alleen wordt aangegeven Xbox-serie X).

We moeten gewoon wachten op de volgende Ubisoft-aankondigingen in de loop van deze maanden, voor meer informatie over het volgende hoofdstuk van de serie. Maar bovenal, zal het Ubisoft Montreal-team erin slagen om de fans tevreden te stellen na Assassin's Creed Odyssey?