Als we het hebben over het gevecht tussen PlayStation en Xbox, beschouwen we de eerste altijd als overwinnend, niet zozeer voor de hardware maar eerder voor de software. Microsoft ze is er altijd van beschuldigd een middelmatige line-up aan haar console te hebben opgedragen, met weinig echte redenen om de voorkeur te geven aan eenXbox One naar een PlayStation 4.

Toen werd het geboren Xbox Game Pass en de dingen zijn een beetje veranderd. In feite kunt u dat met de Microsoft-service speel veel titels, ook triple A, door inschrijving. Een gebruiker op Twitter heeft een bericht geplaatst infographic onderstrepen in dit verband hoe Xbox Game Pass eigenlijk een succes is, met veel spellen aangeboden en een kwaliteit hiervan die op het midden / hoog staat.

In februari, maart en april zijn ze toegevoegd 43 consolegames en 36 pc-games, waarvan 14 al vanaf dag één en met 6 van deze eerste partijen en de overige 8 derden. In totaal i er waren 57 nieuwe spellen, met een redelijk goede kwaliteit. Rekening houdend met de openkritische beoordelingen die we hebben acht wedstrijden op Mighty (gemiddelde score vanaf 90), Sterk negentien (gemiddelde score van 60 tot 89), dertien Fair (tussen 30 en 59) e vijf Zwak (gemiddelde score onder 30).

Naast kwantiteit hebben we dus ook kwaliteit, kwaliteit die in mei het meest zal toenemen met de komst van Red Dead Redemption 2. dat Xbox Game Pass zowel het huidige als vooral het toekomstige keerpunt van Microsoft en Xbox Series X?