Na bevestiging dat geen klassieke titel gewijd aan het merk WWE dit jaar in onze huiskamers zou zijn beland, kondigt 2K Games verrassende WWE 2K Battlegrounds aan. De lancering is gepland voor volgend najaar.

In de trant van NBA Playgrounds zal zelfs de geliefde gevechtsdiscipline in het buitenland zijn puur arcade en humoristische iteratie hebben. 2K Games heeft daarom besloten het ontbreken van de jaarlijkse afspraak met een van haar klassieke series met een uitgesproken alternatieve titel goed te maken.

"We willen ervoor zorgen dat het ontwikkelingsteam van Visual Concepts een geweldige game kan maken die grijzende WWE 2K-veteranen zal vermaken, maar ook nieuwkomers die de touwen willen beklimmen en voor het eerst de ring in willen."

Momenteel is het slechts een teaser trailer, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de komende weken verdere details zullen worden vrijgegeven. Deze aankondiging zou kunnen betekenen dat er in de plannen van de software al lange tijd de mogelijkheid was om een ​​jaar van release over te slaan. Of misschien had het een minder impactvolle lancering moeten zijn in afwachting van de klassieke titel. Kortom, er valt te begrijpen of 2K Games voor dekking moest rennen of alles al lang voor de problemen die zich de afgelopen periode voordeden heeft gepland.