We zijn aangekomen op de lanceringsdag van SnowRunner. De simulatieve titel van offroad is daarom beschikbaar vanaf vandaag op PlayStation 4, pc en Xbox One.

SnowRunner laat je krachtige off-road voertuigen besturen en stelt je in staat om extreem vijandige omgevingen te veroveren dankzij de meest geavanceerde terreinsimulator ooit. Rijd 40 voertuigen van merken als Ford, Chevrolet en Freightliner. Maak je klaar om je stempel te drukken in een volledig open en onontdekte wereld. Overwin modder, stortwater, sneeuw en bevroren meren, terwijl je contracten en gevaarlijke missies accepteert. Breid uw wagenpark uit en pas het aan met talloze upgrades en accessoires.

Naast een groot aantal basisinhoud, die vandaag al in de game is opgenomen, zal SnowRunner dankzij een reeks updates en mods uitbreiden, sommige mods zijn nu al beschikbaar voor pc en zullen later ook voor consoles worden uitgebracht.

De ontwikkelaars hebben er ook een beschikbaar gesteld page met alle mods voor de pc-versie die vandaag al beschikbaar is. Vergeet ten slotte niet om het te lezen onze beoordeling door SnowRunner.