De titels Riot Games ze zijn altijd het vreugdevuur geweest van een plaag die al enige tijd online multiplayer teistert: giftige spelers en degenen die voicechat gebruiken om belediging je teamgenoten. Waardering, de nieuwe shooter van de ontwikkelaars van League of Legends, maakt geen verschil en bereidt zich voor op dekking.

In deze video als bijlage bij de Tweet van Riot Evergreenily, User Experience Designer van League of Legends is het mogelijk dat sommige teamgenoten een verkeerde houding opmerken. Volgens de ontwikkelaar kan dit van invloed zijn op de ervaring van spelers die de matchmaking in solo wachtrij, zal moeten vertrouwen op de beschikbaarheid van buitenstaanders.

Het antwoord van Anna Donlon, Uitvoerend producent van de titel, die de komst van drastische maatregelen beloofde lange termijn om het fenomeen te bestrijden.