In deze uren heb je vast en zeker gelezen over de enorme nieuwslekken die zich voordeden The Last of Us: Part 2, wat alle fans heeft gealarmeerd die de ervaring niet willen riskeren om de ervaring te verpesten met ongewenste spoilers.

In deze uren heeft Sony elke video van internet verwijderd, maar zoals we nu weten, is iets onherstelbaar zodra het op het net terechtkomt: in feite hebben velen het over verschillende informatie over lekkage, evenals de verschillende video's en het einde, dat ook online kwam. Maar hoe was dit mogelijk? Blijkbaar ligt de fout bij a voormalig medewerker van Naughty Dog dat voor wrok naar het bedrijf, zet deze inhoud op het net.

Kortom deze medewerker hij achtte de door de onderneming betaalde vergoeding niet toereikend en om deze reden is, na de misverstanden, het enorme nieuwslek dat we ervaren gearriveerd. Zeker niet te rechtvaardigen gedrag, ook al hadden sommige Naughty Dog-medewerkers in het verleden geklaagd over de arbeidsomstandigheden die het bedrijf voor haar medewerkers reserveert.

Dit rechtvaardigt, zoals gezegd, echter niet het gedrag van deze medewerker die behalve in dienst is juridische problemen, heeft de ervaring van miljoenen spelers in gevaar gebracht verpestte het werk van zijn voormalige collega's. Een echt ongelukkige situatie, we hopen dat het voor zowel de spelers als voor het beste zal worden opgelost Stoute hond hetzelfde.