Final Fantasy VII Remake wordt om veel verschillende redenen nog steeds besproken. Tegenwoordig komt de conceptkunst van wapens die niet in het spel worden gebruikt, naar voren.

De schetsen in het kunstboek zijn ingevoegd in de Digital Deluxe van de titel Square Enix bevatten naast de personages, vijanden en locaties ook wapens. Hieronder zijn er enkele die niet aanwezig zijn in de definitieve versie van de langverwachte JRPG. We laten ze hieronder zien.

Zoals je kunt zien, is dit echt interessant materiaal, dat de titel misschien langer had kunnen maken dankzij de toevoeging van speciale side quests aan deze wapens. Ze zullen waarschijnlijk worden opgenomen in het langverwachte tweede deel, dat ten tweede Yoshinori Kitase (regisseur van de originele Final Fantasy VII), is al in productie.

Wat denk je, heb je medelijden met de uitsluiting van deze wapens?