In de laatste dagen Bethesda heeft de Originele soundtrack di Doom Eternal. De community zal dus volop kunnen genieten van de pure metal-achtige tracks gecomponeerd door Mick Gordon... en misschien iets meer. In feite lijken de audiotracks zelf te bevatten Easter Egg met een nostalgische afdronk.

Doom Eternal Soundtrack Easter EggDe afbeelding hierboven is er een spectrogram met de poster voor het tweede hoofdstuk van de serie: Doom 2, uitgebracht in 1994 en opgenomen in de audiotrack Welkom thuis Great Slayer. Het paasei is sindsdien gevonden subreddit gewijd aan Doom door het gebruik van een programma genaamd Sonische visualiser, dat zich bezighoudt met de analyse, weergave en bewerking van audio-opnamen.

Het is niet de eerste keer dat Mick Gordon aan audiobestanden durft te sleutelen om trucs te organiseren. Al in 2016, met de soundtrack van DOOM 2016, verborg de sprite van de gespietst hoofd van John Romero, een van de oprichters van id Software, binnen het lied SkullHacker.