De gamers zullen dit jaar wel moeten zonder doen WWE 2K21 en worstelen. Althans wat de gamingsector betreft, aangezien in het echte leven (zij het met talrijke en voor de hand liggende beperkingen) de meeste shows worden uitgezonden ondanks de dreiging van COVID19.

De 2K-ontwikkelingsstudio lijkt echter via een Tweet een indiscretie te hebben bevestigd die geen worstelliefhebbende videospeler zou willen horen: dat wil zeggen voor dit seizoen is er geen WWE-titel. In dezelfde boodschap bevestigde hij echter ook dat die er zal zijn belangrijk nieuws over dit merk de komende week.

De keuze van cancellazione het spel lijkt te zijn geweest gecommuniceerd dai WWE-toppen door de conferentie om de resultaten te presenteren financiële resultaten van het eerste kwartaal.

tweede enkele bronnenhet lijkt er echter op dat de aankondiging van 2K die het aanstaande maandag zal doen niet alleen verband kan houden met het lot van de franchise, maar ook met een mogelijk nieuw videospel, zoals er waren eerder geruchten geweest.

We moeten gewoon wachten op volgende week om verdere details te ontvangen. Een jaar vrij kan echter nuttig zijn voor de ontwikkelingsstudie, vooral na de teleurstellende resultaten verkregen uit WWE 2K20.