505 Games heeft de officiële lanceringsdatum van aangekondigd Book of Demons, hack & slash hybride titel met kaartspelthema's, binnenkort beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One. De titel is beschikbaar in de consoleversie van April 30 2020.

Book of Demons is een hybride tussen een avontuur en een deck-building game, deels een eerbetoon aan de beroemdste Hack & Slash en deels een parodie, en biedt een alternatieve kijk op het klassieke verhaal van goed en kwaad, waar je moet red de wereld van de ultieme duivel. Door magische kaarten te gebruiken in plaats van wapens en legers van duisternis te elimineren in procedureel gegenereerde kerkers onder de oude kathedraal, stimuleert het spel spelers om hun spelhand aan te passen met items, spreuken en vaardigheden, evenals een verscheidenheid aan verschillende bonussen en verbeteringen. .

Er is ook een bonus reserveren, alleen voor de Nintendo Switch-versie van de titel, gelijk aan Korting 20% op de aankoopprijs; deze laatste bedraagt ​​24,99 euro.