TrackmaniaNadeo heeft aangekondigd dat de remake van Trackmania Nations simpelweg getiteld is Trackmania, zal worden gepubliceerd op 1 ° juli en wordt exclusief verspreid op Epic Games Store en Uplay.

Dit is wat alle effecten heeft, het opnieuw opstarten van de beroemde serie, die meer zorg belooft in live updates, betere progressie en vernieuwde graphics. Het doel, zoals het was voor de oorspronkelijke Nations, is om een ​​referentiepunt te worden onder competitieve racegames zoals het nu ongeveer vijftien jaar geleden gebeurde.

Ubisoft (dat in 2009 Nadeo overnam) was aanvankelijk van plan de game voor 5 mei te lanceren, maar de complicaties als gevolg van de Coronavirus-pandemie hebben het Franse bedrijf overtuigd om alles uit te stellen tot volgende juli, waardoor het ontwikkelteam meer tijd heeft om de titel te perfectioneren.

Om een ​​eerste idee te krijgen van Trackmania, kun je even kijken gameplay trailer hieronder.