Microsoft ha aangekondigd dan vanaf de volgende Mei 7 Red Dead Redemption 2 wordt onderdeel van de catalogus van Xbox Game Pass.

Een nieuws waar alle abonnees van de dienst zeker blij van zullen worden, die dus van een titel kunnen genieten eccezionale ed onmetelijkgewaardeerd door critici en daarbuiten dertig miljoen verkochte exemplaren.

In Red Dead Redemption 2 spelen we de rol van Arthur Morgan, een bendelid onder leiding van Nederlandse Van Der Linde. De game is een open wereld speelt zich af in het Verre Westen van 1899, in een tijd in de geschiedenis waar cowboys mee worstelen verstedelijking van het Wilde Westen, een verandering van de wereld waar ze altijd hebben geleefd en die geen tijd geeft om zich aan te passen.

Altijd bevestigd door Microsoft, is er al de mogelijkheid om de vooraf downloaden van Red Dead Redemption 2, dus je kunt de game beschikbaar hebben voor 7 mei.

Om plaats te maken voor het westerse avontuur van Rockstar zal het worden Grand Theft Auto Vwie zal komen verwijderd uit de servicebibliotheek.