Il Dualense het is een van de weinige dingen die Sony gepresenteerd van PlayStation 5: de nieuwe controller heeft al veel over zichzelf gepraat, zowel positief als negatief. Op het onderwerp terugkomen is Raúl Rubio, de team-CEO Tequila werkt, interessante hypothesen maken.

In de loop van interviewRubio sprak zelfs over de sensoren van DualSense en de haptische feedback, die zowel passief als actief kan worden gebruikt:

“Haptische feedback kan een gevoel hebben dat niet alleen passief is. Wie weet wat er kan worden gedaan als de biometrische gegevens van de speler kunnen worden verzameld en we kunnen weten wat hij voelt? "

Dit betekent natuurlijk niet dat de nieuwe PlayStation 5-controller zal kunnen doen wat er is gezegd alleen van een hypothese en een verlangen door de CEO van Tequila Works. Sterker nog, in het verleden hadden we al Sony-patenten gezien die betrekking hadden op biometrische datasensoren, en al ten tijde van PlayStation 4 en DualShock 4 had het Japanse bedrijf geprobeerd iets soortgelijks te implementeren en het toen op te geven.

Laat het met PlayStation 5 e Dualense de goede tijd? Hoe kan het het beste worden benut?