GeForce nuSlecht nieuws voor de eigenaren van GeForce nu: verdere games zullen vanaf 24 april uit de catalogus worden verwijderd en dit zijn nogal belangrijke defecten.

In feite zullen de krantenkoppen de streaming-gameservice verlaten Xbox Game Studios, Warner Bros Interactive Entertainment, Codemasters en Klei Entertainment. Dit betekent dat titels als Halo, Dirt en Mortal Kombat, om er maar een paar te noemen, niet langer beschikbaar zullen zijn op het platform.

In tegenstelling tot andere cloud gaming-services zoals stadions, Met GeForce Now kun je de titels streamen die je in andere digitale winkels hebt gekocht, zoals Steam. Een systeem waarmee je in feite de catalogus met games voor individuele gebruikers kunt verenigen, maar die de softwarehuizen een beetje lijkt te hebben verrast.

In feite volgen deze verlateningen die van grote namen uit de videogame-industrie zoals Bethesda, 2K Games e Activision die een paar weken geleden de dienst had verlaten. Zonder rekening te houden met de beschrijving met Hinterland Studio (The Long Dark) die Nvidia beschuldigde van het toevoegen van de hoofdtitel aan de catalogus zonder toestemming.