De strategische titel in het Verre Westen heeft eindelijk een lanceringsdatum. De ontwikkelaars van Desperados III via een trailer met de revolverheld Jonh Cooper als de hoofdrolspeler.

Hij is de snelste die het pistool trekt en zijn kogels raken altijd het doel. Als de rook van zijn revolvers langzaam afneemt, lees je duidelijk: 16 juni 2020. Ja, vrienden! Desperados III heeft eindelijk een releasedatum, gepresenteerd door de beruchte scherpschutter John Cooper zelf.

Desperados III is een realtime tactisch spel dat zich afspeelt in een ruig Wild West-scenario. Neem de leiding over een bende criminelen door ze te veranderen in een zeer functionele groep van onwaarschijnlijke helden en heldinnen. Hun sterke en gevarieerde persoonlijkheden worstelen om samen te werken, maar verenigen uiteindelijk hun potentieel om hun vaardigheden te combineren en een schijnbaar superieure vijand uit te dagen. Verdreven door meedogenloze bandieten en corrupte advocaten, moeten de Desperados het tij van elke missie keren.

De titel zal daarom beschikbaar zijn vanaf 16 juni 2020 op Steam, PlayStation 4 en Xbox One. Ze zijn nu open i pre-order van het spel in kwestie, inclusief de Verzamelaars editie.