Super Mario Maker 2 keert terug naar update na ongeveer een jaar na de officiële lanceringsdatum. L 'bijwerken, morgen aankomen, toestaat maak hele spelwerelden.

Dank aan World Maker-update spelers krijgen de mogelijkheid om hun niveaus te combineren in een navigeerbare gamekaart die conceptueel vergelijkbaar is met wat te zien is in elk 2d hoofdstuk van de Whiskered Plumber. Vanaf morgen kunnen ze zich dus goed met elkaar verenigen 8 werelden spel, elk met maximaal 40 niveaus. Elke wereld kan uiteraard worden aangepast door esthetische elementen toe te voegen aan de thematische niveaus. Het is ook mogelijk om verborgen bonusscenario's aan te bieden.

Als onderdeel van dezelfde update worden ze ook toegevoegd aan Super Mario Maker 2 andere elementen als nieuwe upgrades, cosmetica en nieuwe vijanden die kunnen worden gebruikt bij het maken van levels.

Het tweede hoofdstuk van de Nintendo-serie is verder verrijkt dus. Het zal interessant zijn om te begrijpen of dit updateprogramma Gratis blijft ondersteund.