Een van de series Netflix de meest gevolgde en geliefde is Peaky Blinders, dat het verhaal vertelt van de beroemde criminele bende van Birmingham die sinds de eerste naoorlogse periode optrad.

De studie Futurlab en de uitgever curve Digital ze hebben officieel aangekondigd Peaky Blinders Mastermind, videogame-aanpassing van deze Netflix-serie.

Het videospel, geschreven in samenwerking van de maker van de serie Steven Knight, het zal een zijn voorloper van de gebeurtenissen verteld in de eerste seizoen: we zullen de opkomst van kunnen volgen Tommy als gangster en als huisbewoner, en hoe de familie Shelby zich inzet voor het verijdelen van een plan dat hen van de criminele rondreis door de stad wil verjagen.

De titel zal een zijn puzzel avonturenspel, waar we kunnen rekenen op de vaardigheden en de verschillende kenmerken van de personages om de puzzels op te lossen die ons zullen worden voorgesteld: Arthur hij is bijvoorbeeld een expert in gevechten, terwijl Polly ze is een ervaren inbreker.

De game staat gepland voor release vastgoed su PlayStation 4, Xbox One, PC (de pagina Stoom van het spel is al beschikbaar) en Nintendo Switch.