Waardering

Als je exploits kunt vinden in Vanguard, het anti-cheat-systeem van Waardering, je zou tot $ 100 kunnen verdienen.

Riot Games heeft er inderdaad een voorgesteld Taglia voor spelers die fouten kunnen vinden in het eigen programma van het softwarehuis, ontworpen om onjuiste gebruikers tegen te houden. Zoals gemeld door het bedrijf, de beloningen liggen tussen $ 25 en $ 100, een cijfer dat afhangt van de impact van het gevonden probleem. Riot vraagt ​​om de rapporten mee te begeleiden concreet bewijs exploits en gedetailleerde rapporten, zodat u het probleem uiteindelijk onafhankelijk kunt repliceren en dienovereenkomstig kunt werken.

Valorant's anti-cheatsysteem, had de afgelopen dagen verschillende controverses veroorzaakt toen werd ontdekt dat het programma automatisch start wanneer de pc wordt ingeschakeld en op de achtergrond blijft werken, zelfs als de titel van Riot niet wordt gespeeld. Een functie die een beetje ontevredenheid veroorzaakte binnen de gemeenschap en wie weet, ze zouden binnenkort slapend kunnen zijn. Misschien met de mogelijkheid om een ​​mooi bedrag te verdienen.