de nood coronavirus, zoals we nu weten, leidde tot cancellazione en tot op heden uitstel van vele evenementen, zoals concerten, sportevenementen en congressen.

Helaas is de San Diego Comic-Con, historische gebeurtenis gekoppeld aan de wereld van bioscoop en comics, die duizenden fans van over de hele wereld trekt. In de loop van de tijd is Comic-Con exponentieel gegroeid en is het de referentie-conventie geworden waaraan het is gekoppeld popcultuur, zoals anime, videogames, fantasieromans en tv-series.

Dit jaar, voor het eerst in 50 jaar, de San Diego Comic-Con zal niet worden gehouden.

La annulering van een evenement werd aangekondigd via een post opInstagram account ambtenaar, waar de organisatoren de beslissing van annuleren de Comic-Con.

Het evenement zou oorspronkelijk plaatsvinden vanaf 23 op de 26 juli de San Diego Convention Center; het persbericht leest ook de beslissing van de organisatoren ten opzichte van degenen die de pas voor de conventie al hebben gekocht:

"Degenen die de Comic-Con 2020-pas hebben gekocht, krijgen de mogelijkheid om een ​​vergoeding aan te vragen of hun badge om te zetten in een geldige Comic-Con 2021-pas. Iedereen die een badge en exposanten heeft, ontvangt een mail volgende week met instructies om een ​​terugbetaling aan te vragen of de betaling voor de Comic-Con van 2021 over te maken. "

Ook in het persbericht denken de congresmanagers na over het idee van een online Comic-Con.

Helaas bevinden de Verenigde Staten zich nog midden in fase 1 en daarom heeft de gouverneur van Californië, Gavin Newsom, aangekondigd dat grote gebeurtenissen in de Amerikaanse staat de komende zomermaanden zeer onwaarschijnlijk zullen zijn, zelfs totdat een immuniteit voor de kudde is bereikt of een vaccin ontdekken.

Een 2020 om te vergeten voor wereldevenementen, van welke categorie dan ook, in de hoop dat 2021 veel van de voldoeningen zal opleveren die dit jaar ontbreken.