Resident Evil Resistance

De selectie van Resident Evil Resistance staat klaar om zichzelf te verrijken met twee nieuwe en beroemde personages.

Vanaf vandaag, in feite, Jill Valentine zal zich bij de groep selecteerbare overlevenden voegen binnen de asynchrone titel voor meerdere spelers in Resident Evil 3. Bovendien met een officiële tweet ook wat betreft de titel roadmap werd deze aangekondigd Nicholai Ginovaef zal tussen de speelbare personages terechtkomen in de rol van Mastermind, of de enige speler die verantwoordelijk is voor het moeilijk maken van het leven van overlevenden door het gebruik van vallen en bio-wapen.

Zoals je uit de tweet kunt raden, het lijkt erop dat verdere updates (en waarschijnlijk speelbare personages) binnen Resident Evil Resistance zullen aankomen, een modaliteit waarop Capcom de intentie lijkt te streven in de nabije toekomst.