Volgens wanneer verteld door een leaker uit The Gaming Revolution, Call of Duty: Modern Warfare 3 geremasterd komt zeer binnenkort. Nog een ander lek dat beter niet te geloven is, maar misschien deze keer wel: we staan ​​voor de dezelfde bron die de komst van Modern Warfare 2 Remastered had verwacht, dus het moet redelijk betrouwbaar zijn.

Volgens de lekkenNet als bij de prequel, zal Modern Warfare 3 Remastered ook bieden alleen de singleplayer-campagne, dus multiplayer uitgesloten. De twee remasters zouden gelijktijdig zijn ontwikkeld en zouden vanaf 2018 al enige tijd klaar zijn, maar Activision wilde ze niet publiceren vanwege de schietpartij in Dallas, die de twee games met verbindingen had kunnen "vertroebelen".

Wederom zonder multiplayer dus, ook al verklaart de bron dat in werkelijkheid Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer-modus is klaar: Activision wil het echter niet publiceren, omdat er veel veranderingen zijn geweest in vergelijking met het verleden en gebruikers misschien niet blij zijn.

Hoewel de bron als betrouwbaar kan worden beschouwd, benadrukken we dat we altijd voor staan gerucht en vermeend lek, daarom in ieder geval als zodanig te beschouwen.