Bethesda heeft de lancering van de Serie 2 van DOOM Eterneal. Koffie en camouflage, dit is de naam van het door de ontwikkelaars gekozen evenement, biedt verschillende spelers aan nieuwe inhoud esthetiek die de verschillende modi van de shooter-titel speelt.

DOOM Eternal Coffee and Camouflage

Vandaag markeert het begin van een hele nieuwe serie in DOOM Eeuwig! De komst van serie 2, genaamd COFFEE AND CAMOUFLAGE, introduceert een geheel nieuwe collectie esthetische items die spelers kunnen ontgrendelen.

Vanaf vandaag tot 14 mei kunnen spelers nieuwe wapenskins, pictogrammen, kentekens en coole spelerskins ontgrendelen door XP te krijgen. Onder de laatste zijn er ook de aristocratische Elementaire huid van de Toad King-pijn, de ongrijpbare camouflage Slayer-huid en de heilige Graal van alle verzamelobjecten: de demonische cafeïneliefhebber in de Master Archvile-hipstercollectie.

Vergeet niet: je kunt de serie doorlopen door simpelweg de campagnelevels te voltooien, BATTLEMODE te spelen en de wekelijkse uitdagingen te voltooien.

De ontwikkelaars promootten ook nieuwe informatie ook op de volgende serie, die de komende maand in DOOM Eternal zou moeten verschijnen.