Het is beschikbaar voor smartphones Dood door Daylight Mobile, survival horror-videogame ontwikkeld door Gedrag Interactief, al aanwezig voor consoles en pc's.

De titel is nu beschikbaar op gratis download da Google Play e App Storeen daarom compatibel met systemen Android e ios.

Dead by Daylight is een survival horror multiplayer asymmetrisch, een soort 'bewakers en dieven' in meer macabere tinten, waar vier overlevenden moeten sfuggire de moorddadige woede van een moordenaar die de ongelukkigen wil uitschakelen.

Vluchtelingen moeten het proberen ontvluchten van twee poorten in het spelgebied, maar om ze te kunnen openen, moeten ze minstens vijf van de zeven elektrische generatoren in verschillende delen van de kaart activeren. Geen eenvoudige taak, aangezien het activeren van deze generatoren de aandacht trekt van de dienstdoende moorddadige maniak, en ook de verschillende moordenaars in het spel hebben unieke kenmerken en vaardigheden, zoals het kunnen plaatsen van vallen of sneller schieten.

De overlevenden hebben er in hun voordeel een grotere behendigheid vergeleken met de vijand en het vermogen om wat te gebruiken elementen aanwezig in de omgeving, zoals het omverwerpen van kisten of vaten tijdens een achtervolging, dus rallentare de gevaarlijke moordenaar.

De mobiele versie van Dead by Daylight bevat enkele van de killers die zijn overgenomen meest bekende horrorfilms, As Michael Myers o Amanda Young di Zagen; een paar maanden geleden de Demogorgon, het verschrikkelijke monster van de beroemde tv-serie Stranger Things, en naast hem werden ze in de DLC toegevoegd als overlevenden Nancy e Steve, karakters altijd uit dezelfde serie.

Je kunt de versie downloaden Android hierdoor link, Terwijl de versie ios is hiervoor beschikbaar indirizzo.