Assassin's Creed zou, na de jaarlijkse release te hebben opgegeven, klaar zijn om terug te keren in 2020. Presentatie binnenkort?

De geruchten over een hoofdstuk van de sage begonnen Vikingtijdperk ze volgen elkaar onophoudelijk op, onder stemmen die de hoofdpersoon graag zouden zien reizen Noorwegen, Zweden en Engeland, en anderen die een verbeterd vechtsysteem zouden bevestigen, maar Ubisoft heeft nog niets onthuld over de toekomst van de sage na de gelukkige Odyssey.

Nu echter de bekende ondervraagd op twitter Shinobi602 sprak over de onthullingskwestie. Na correct te hebben geanticipeerd op verschillende bewegingen van de game-industrie, op de vraag "Nog nieuws over Assassin's Creed?", Antwoordt de insider met een stevig "beetje links".

Dus moeten we ons voorbereiden om de kappen en de verborgen bladen af ​​te stoffen? Welke betere manier om je voor te bereiden op een nieuw hoofdstuk dan door het prachtige tweede hoofdstuk opnieuw te spelen? We laten je achter ons artikel voor verdere details. Schiet op, je hebt tijd alleen tot op heden!