Zoals het gemakkelijk te voorspellen was, houdt de modders-community zich bezig met bewerken Halfwaardetijd: Alyx met mod op de meest uiteenlopende manieren. Na de mod waarmee je kunt spelen zonder een kijker te gebruiken voor virtual reality, degene waarmee je games worden gevuld hordes monsters te doden.

In deze mod XenHub, wordt de speler in een enkele afgesloten ruimte gegooid om de verschillende monsters te bestrijden en verschillende moeilijkheidsniveaus te overwinnen, tot het laatste niveau dat het scherm van hoofdkrabben en andere wezens van de Xen. Wees ook niet bang om je munitie te consumeren, want dat kan reloaded door een verdeler tussen hordes.

De mod kan worden gedownload vanaf de pagina van Steam-gemeenschap gewijd aan de titel. Klaar om te verdrinken in een plas buitenaards bloed?