Niet vergeten Cooking Mama: Cookstar? Het laatste hoofdstuk van de beroemde serie waarin je leert koken, werd gevonden in het oog van de storm. Tussen het verwijderen van de titel uit de Nintendo eShop en de beschuldiging om Nintendo-consoles te gebruiken om wat geld te verdienen criptomonetalijken er tijdens de ontwikkeling andere problemen te zijn geweest.

Cooking Mama: Cookstar GameplayHet lijkt in feite dat de ontwikkelaar Planet Entertainment heb er een rechtsgeding door de licentiehouder, Office maken, voor het niet respecteren van de afspraken van hun contract. De ontwikkelaars hebben niet alleen de verwachtingen wat betreft teleurgesteld kwaliteit, maar ze hebben ook een PS4-versie van de titel ontwikkeld zonder met de eigenaren van de licentie te hebben gesproken.

Kortom, geen geval van bitcoin mijnbouw of andere vreemde geruchten achter de intrekking van de titel uit de winkels. gewoon: devs doen devs-dingen.