WaarderingRiot Games heeft besloten de key drop-methode te wijzigen om toegang te krijgen tot de gesloten bèta van Waardering: vanaf nu is het mogelijk om een ​​bètasleutel te verkrijgen door simpelweg te kijken elke livestream van de game op Twitch.

Dankzij deze wijziging worden kijkers niet gedwongen om alleen de livestreams bij te wonen partner van Riot en kunnen toegang krijgen door normaal elke live uitzending van Valorant te bekijken op een Twitch-kanaal naar hun zin.

Riot Games heeft bevestigd dat dit echter niet zal leiden tot een toename van de beschikbare bètasleutels, maar alleen tot een bredere keuze aan livestreams om er een te verkrijgen.

Het succes van Valorant op het platform blijft ongeëvenaard, met een gemiddelde van rond 700 duizend toeschouwers per dag en een onbetwiste eerste plaats in de ranglijst van de meest populaire spellen.