Grounded het kan ook een titel voor één speler zijn. Het nieuwe Obsidian-wezen zal er inderdaad een hebben singleplayer-campagne. De ontwikkelaars hebben daarom besloten om het aan het publiek te laten zien een showcase van 21 minuten.

Geaard zal duidelijk een titel zijn die kan worden gebruikt multiplayer crossplatform compartiment als zijn sterke punt, maar volgens de Producent Adam Brenneke het is niet de enige manier om de titel te benaderen. in video- het bovenstaande systeem toont het basisbeheersysteem, de jacht en de verzameling van middelen in één speler.

Opvallend is de technische sector wat wederom effectief is gebleken dankzij een soort gepatineerd effect en het gebruik van diepe onscherpte, om het idee van een miniatuurwereld te maken. Grounded is vanaf 28 juli beschikbaar op Xbox One en pc.