Een paar jaar worstelende fans hoeven waarschijnlijk niet van te houden 2K Games, aangezien de kwaliteit van de games die aan deze sport zijn gewijd dramatisch is gedaald, met pieken tot gevolg WWE 2k20, helaas negatief.

Om deze reden, volgens een insider, het softwarehuis stopte met werken door de ontwikkeling uit Visual Concepts te verwijderen en het toevertrouwen aan een ander team, nog niet aangekondigd. Op dit moment is er geen nieuws over deze kwestie, noch enige bevestiging waar we het over hebben gerucht, maar 2K Games zal waarschijnlijk een meer arcade-gameplayen verliet het realisme van de laatste hoofdstukken die alles te traag maakten.

De coronavirussituatie heeft ook zeker de ontwikkeling van WWE 2k21 beïnvloed, dus het had de voorkeur om deze titel te annuleren om hem in 2021 opnieuw te zien met WWE 2k22, hoewel de informatie van de insider wederom niet geruststellend is. In feite zal het nieuwe hoofdstuk technisch nog steeds worden gekoppeld aan de oude generatie console, die de neus zou kunnen opsnuiven van diegenen die een kwalitatieve sprong willen maken, zelfs in graphics.

Zal het waar zijn? We zullen in de toekomst weten, op dit moment moeten we gewoon vertrouwen op de woorden van deze insider.