Ondertussen hebben we ons allemaal neergelegd bijafwezigheid van E3 2020, hier is het Geoff Keighley vink uit de schaduw om een ​​nieuwe gebeurtenis aan te kondigen. Van 9 tot 14 juni het zal in feite worden gehouden Steam Game Festival Zomereditie, waarmee spelers over de hele wereld exclusieve gratis demo's kunnen uitproberen en een kijkje kunnen nemen naar de nieuwe titels die binnenkort beschikbaar zijn.

De vorige editie van het Game Festival werd pas in maart gehouden, maar Valve heeft er goed aan gedacht om de afwezigheid van een reus als de E3 te benutten om zichzelf voor de tweede keer in de strijd te werpen. En met de medewerking van een pilaar als Geoff Keighley, er is hoop voor deze plotselinge gebeurtenis.

De bekende presentator heeft onder meer geanticipeerd een interessante beschrijving van het festival: "Binnenkort komen er nog veel meer details over mijn plannen - het zal een geheel nieuwe manier zijn om videogames te vieren in deze onzekere periode." Blijkbaar wil Steam echt zijn eigen podium opzetten. We moeten gewoon wachten op juni en zien wat ons te wachten staat van dit interessante nieuws.