REDWOOD CITY, Californië - (BUSINESS WIRE) –Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) zal zijn financiële resultaten voor het vierde fiscale kwartaal en het jaar dat eindigt op 31 maart 2020, na sluiting van de markt op dinsdag 5 mei 2020, bekend maken. In samenhang met deze release zal EA een conference call houden om de financiële resultaten voor het fiscale vierde kwartaal en het jaar te herzien, haar vooruitzichten voor de toekomst te bespreken en mogelijk andere materiële ontwikkelingen te onthullen die van invloed zijn op haar zakelijke en / of financiële prestaties. Luisteraars hebben live toegang tot de telefonische vergadering via een inbelnummer of een audiowebcast.

Dinsdag, mei 5, 2020
2: 00 pm Pacific Time (5: 00 pm Eastern Time)

Inbelnummers:
Binnenlands: (866) 393-4306; Internationaal: (734) 385-2616
Conferentie-ID: 3759016

webcast: http://ir.ea.com

De financiële resultaten van EA zullen na sluiting van de markt op 5 mei 2020 beschikbaar zijn op de website van EA op http://ir.ea.com. Een inbelherhaling van de telefonische vergadering is beschikbaar tot 19 mei 2020 op (855) 859-2056 (binnenlands) of (404) 537-3406 (internationaal) met pincode 3759016. Een audiowebcast-herhaling van de telefonische vergadering zal een jaar lang beschikbaar zijn op http://ir.ea.com.

Updates over het bedrijf van EA zijn beschikbaar op de blog van EA op www.ea.com/news.

Over Electronic Arts

Electronic Arts (NASDAQ: EA) is een wereldleider op het gebied van digitaal interactief entertainment. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, inhoud en online diensten voor met internet verbonden consoles, mobiele apparaten en personal computers.

In het fiscale jaar 2019 boekte EA GAAP-netto-inkomsten van $ 4.95 miljard. EA, met hoofdzetel in Redwood City, Californië, wordt erkend voor een portfolio van veelgeprezen merken van hoge kwaliteit, zoals EA SPORTS ™ FIFA, Battlefield ™, Apex Legends ™, The Sims ™, Madden NFL, Need for Speed ​​™, Titanfall ™ en Planten vs. Zombies ™. Meer informatie over EA is beschikbaar op www.ea.com/news.

Veilige haven voor toekomstgerichte uitspraken

Electronic Arts kan toekomstgerichte verklaringen afleggen met betrekking tot toekomstige gebeurtenissen of de toekomstige financiële prestaties van het bedrijf. Verklaringen met woorden als "anticiperen", "geloven", "verwachten", "plannen", "schatten", "plannen", "voorspellen", "zoeken", "doel", "zal", "kunnen", "" waarschijnlijk "" zou "," zou kunnen "(en het negatieve van een van deze voorwaarden)," toekomstige "en soortgelijke uitdrukkingen identificeren ook toekomstgerichte verklaringen. Deze toekomstgerichte verklaringen zijn garanties voor toekomstige prestaties en weerspiegelen managementverwachtingen. Onze resultaten kunnen wezenlijk verschillen van die welke in de toekomstgerichte verklaringen zijn besproken. Deze kwestie omvatte die welke zijn besproken in Deel II, Item 1A van het laatste kwartaalverslag van Electronic Arts op Form 10-Q onder het kopje "Risicofactoren", evenals in andere documenten die we hebben ingediend bij de Effecten en Exchange Commission, inclusief ons jaarverslag op formulier 10-K voor het fiscale jaar eindigend op maart 31, 2019. We aanvaarden geen verplichting om toekomstgerichte verklaringen om welke reden dan ook te herzien of bij te werken, behalve zoals wettelijk vereist.

Contacten

Chris Evenden
VP, Investor Relations
650.628.0255
cevenden@ea.com

John Reseburg
VP, bedrijfscommunicatie
650.628.3601
jreseburg@ea.com

Bron BEDRIJFSDRAAD