Q1 gekenmerkt door recordaantal nieuwe boekingen, voortdurende uitbreiding van AI-technologie

SHERMAN OAKS, Californië - (BUSINESS WIRE) -#advertising-BEN, het entertainment-AI-bedrijf dat merken integreert in influencer-, streaming-, tv-, muziek- en filminhoud, kondigde vandaag nieuwe aanwervingen aan bij zijn Influencer- en AI-teams, voortdurende uitbreiding van zijn verkoop- en strategieteams, nieuwe mogelijkheden voor zijn eigen AI-technologie, en een recordaantal klantenboekingen en integraties op influencerplatforms.

Het huidige wereldwijde klimaat heeft ertoe geleid dat grote evenementen en producties binnen de entertainmentindustrie op pauze zijn gezet. Toch consumeren mensen thuis meer content dan ooit via streaming, tv en sociale media. Als gevolg hiervan breiden Hollywood-producties zich uit naar nieuwe digitale media en investeren ze in influencer-achtige content, terwijl merken fondsen die oorspronkelijk bedoeld waren voor evenementen en klantervaringen toewijzen aan digitale outreach. Deze verschuiving heeft gezorgd voor online groei in verschillende branches - fitnessstudio's zijn live streaming-trainingen via sociale media, hosts die laat op de avond uitzenden creëren vlog-achtige content om het publiek weer normaal te maken, beroemdheden zijn meer betrokken bij IGTV en YouTube, en muzikanten hosten grote concerten op Twitch en andere live streaming platforms. Er is momenteel een enorme kans in het entertainment-ecosysteem en BEN zet zich in om merken te helpen makers te versterken en uiteindelijk ongelooflijke inhoud te leveren.

"We willen in deze turbulente tijd een bron van stabiliteit zijn voor onze klanten", zegt Ricky Ray Butler, CEO van BEN. "Met meer ogen thuis op zoek naar nieuwe inhoud, ondersteunen we merken door manieren te vinden om echte contacten te leggen met een betrokken publiek. We hebben het geluk dat we ons team en onze klantenkring kunnen blijven uitbreiden. "

Zelfs in een tijd van onzekerheid gaat BEN vooruit en investeert het in zijn team en technologie, waardoor het bedrijf als marktleider verder wordt versterkt. BEN is van plan om eind april in te huren 17 nieuwe sales en strategie executives in de kantoren in Los Angeles, New York, Londen en Shanghai om de voortdurende uitbreiding van klanten en campagnes te ondersteunen.

BEN heeft deze groei al een vliegende start gemaakt met de toevoeging van nieuwe leiders in de afgelopen weken. BEN van het Influencer-team is verheugd dat Khudor Annous toetreedt als de nieuwste Senior Vice President van Influencer Client Development van het bedrijf, en Megan Savitt verwelkomt als Vice President van Influencer Client Services. Annous heeft meer dan 15 jaar verkoop- en marketingervaring met het bouwen van merken, het organiseren van grote evenementen, het ontwikkelen van inhoud en het rechtstreeks samenwerken met influencers. Bij BEN zal hij leiding geven aan de uitbreiding en ontwikkeling van klanten. Savitt, een toonaangevende vertegenwoordiger en visionair in de digitale talentindustrie, brengt een decennium aan leiderschapservaring en een ontwikkeld rooster van influencer-talent op sociale platforms. Ze zal rechtstreeks samenwerken met BEN's klanten in de categorie vrouwelijke levensstijl als een creatieve brug tussen het beheer en de conceptualisering van campagnestrategie.

Het AI-team van BEN blijft ook groeien. Het bedrijf heeft onlangs Nicolas Bertagnolli aangenomen als Principal Data Scientist. Bertagnolli heeft zich gericht op het toepassen van machine learning-mogelijkheden om verschillende industrieën vooruit te helpen, van gezondheidszorg tot consumentenelektronica. Bij BEN zal hij helpen de technologie van het bedrijf uit te breiden om ongestructureerde gegevens verder te verwerken met behulp van deep learning neurale netwerken.

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van merken die zich specifiek tot campagnes op Instagram wenden, heeft BEN zijn voorspellende 'Story View'-tool verder verfijnd. BEN kan nu voorspellen hoeveel weergaven het verhaal van een influencer zal ontvangen met 45 procent meer nauwkeurigheid dan eerdere modellen, waardoor een ROI-gerichte benadering van campagnes wordt gegarandeerd. Daarnaast ontwikkelde het bedrijf ook een bètamodel om influencer-profielen te maken en vergelijkbare pagina's te identificeren op basis van de kernesthetiek (dwz soorten afbeeldingen, filters, lay-out) met behulp van deep learning-technologie. Door ongestructureerde gegevens of het creatieve zelf te vinden, kan BEN alle ingewikkelde facetten van een stuk inhoud begrijpen en dat inzicht gebruiken om datagestuurde aanbevelingen voor klanten te doen.

Over BEN Group

BEN Group Inc. is een entertainment-AI-bedrijf dat merken integreert in influencer-, streaming-, tv-, muziek- en filminhoud met gegarandeerde ROI. BEN Group bestaat uit twee bedrijven: BEN, zijn merkintegratie en influencer marketingactiviteiten, en Groen licht, zijn wereldwijde activiteiten voor rechtenvereffening en licenties.

Met zijn eigen AI en platform is BEN het eerste en enige bedrijf dat machine learning en deep learning neurale netwerken gebruikt om high-impact kansen te identificeren voor authentieke, niet-verstorende merkintegraties. BEN combineert zijn AI met meer dan 40 jaar ervaring en een team van experts uit de industrie om merken met het juiste publiek en inhoudkansen op een zinvolle manier te verbinden. BEN werkt met 's werelds topmerken, waaronder Microsoft, General Motors, Unilever, Tencent en General Mills.

Greenlight biedt ongeëvenaarde expertise op het gebied van wereldwijde rechtenafhandeling en licenties met geïntegreerde oplossingen voor muziek, foto's, film, tv, beroemdheden en talent. Het aanbod van beroemde legendes, waaronder Albert Einstein, Marlon Brando en Steve McQueen, zorgt voor onmiddellijke erkenning en aantrekkingskracht voor haar klanten over de hele wereld.

Contacten

Kaitlin Rymer
BENGroep@launchsquad.com

Bron BEDRIJFSDRAAD