Na de lancering van de remake van het derde hoofdstuk van de serie, zou Capcom de ontwikkelingswerk voor een nieuwe editie van Resident Evil 4.

Volgens a rapport gepubliceerd op VGC, zou het Japanse softwarehuis hebben subsidieerde de werken rechtstreeks aan M-Two, een studio in Osaka, opgericht door Tatsuya Minami, de voormalige CEO van Platinum Games die de ontwikkeling van de recente remake al aanstuurt Jill Valentine. De titel moet worden gelanceerd op de gemarkeerde in de 2022. Ook bleek dat Shinji Mikami weigerde het project in kwestie te leiden.

Het zal interessant zijn om het verhaal te volgen en te zien in welke wereld Capcom fans wil verbazen. Resident Evil 4 het is in feite nog steeds erg actueel in zijn gameplay en in zijn technische sector. Het risico dus dat de zogenaamde "wauw effect", Die de laatste twee operaties ingesteld Racoon stad, is in ieder geval aannemelijk.