Het coronavirus blijft problemen veroorzaken in de videogamewereld en in de echte wereld. Naast het uitstel van Fallout 76 Wastelanders en naar de nieuwe Final Fantasy XIV-patch, heeft de epidemie geforceerd Zenimax e Bethesda om de lancering van uit te stellen Greymoor, de verwachte uitbreiding van The Elder Scrolls Online. Gelukkig duurt het maar een paar dagen: de update zal beschikbaar zijn slechts een week later van normaal.

De aankondiging kwam via de Officiële site, waarmee de nieuwe lanceringsdatum voor Mei 26 (voordat het 18 was). De reden voor het uitstel is natuurlijk de moeilijkheid voor het team om te werken volgens de richtlijnen die zijn opgelegd voor de preventie van het virus. Ondanks alles zal Greymoor echter landen PTS van The Elder Scrolls Online zonder enige vertraging, d.w.z. 20 april zoals verwacht.

The Elder Scrolls Online

In de tussentijd kunt u een kijkje nemen nieuwe geruchten over The Elder Scrolls VI, onlangs online uitgebracht.