Animal Crossing: New Horizons blijft een toegewijde gemeenschap cultiveren, dit keer is het nieuws Nookazon, een online winkel waar spelers game-items kunnen ruilen en verkopen in ruil voor sterren. Op de site kunt u verkoopaankondigingen plaatsen of zoeken naar bepaalde objecten, en tussen de vele categorieën die kunnen worden verkend, vinden we: kleding, bloemen, meubels, liedjes, fruit en zelfs inwoners. De te koop aangeboden artikelen kunnen worden vermeld met een vaste prijs, of zonder een cijfer om geïnteresseerde partijen in staat te stellen voorstellen te doen.

Kopers en verkopers kunnen communiceren op Discord en als ze dat willen, kunnen ze hun Nintendo Id ook associëren met hun advertenties op Nookazon. Zoals aangegeven is het een door fans gemaakt project zonder enige band met Nintendo. Als je het werk dat je gedaan hebt bijzonder waardeert, is er een speciale knop voor donaties op PayPal aan de maker Daniel Luu.