Een van de informatie die hij het meest verwacht Xbox-serie X is absoluut de prijs: op dit moment weten we niets, maar blijkbaar zal Microsoft zich sterk op deze factor concentreren en proberen herhaal de fouten uit het verleden niet.

Phil Spencer, tijdens interview, in feite, gesproken over hoe het bedrijf zwaar zal focussen op een All-Access-pakket waaronder de console, Xbox Live Gold (om te profiteren van online diensten) e Xbox Game Pass (voor toegang tot de catalogus met games zonder extra kosten).

Een betaalbare prijs en vooral verspreid over de tijd, waarschijnlijk zal Xbox Series X niet dezelfde behandeling ondergaan die het tegen PlayStation zag: Phil Spencer gaf zelf toe dat het prijsverschil aanvankelijk de benen van de Microsoft-console sneed.

Uit een van zijn zinnen halen we echter meer informatie:

"Microsoft zal hard werken om Xbox All Access te lanceren van de consoles. '

Spencer gebruikt het meervoud: misschien een vergissing, of misschien is het een bevestiging van debestaan ​​van verschillende versies van Xbox Series X, zoals geruchten in het verleden. Op dit moment kunnen we alleen op zijn woorden vertrouwen, wie weet wanneer we het officieel zullen weten.