In Japan is de vraag naar Nintendo Switch zo groot dat retailers gedwongen worden een loterij te organiseren om de console te pakken.

Het gebeurt tegenwoordig in Japan, waar, ook vanwege de wereldwijde pandemie, exemplaren van Nintendo Switch schaars zijn. Dus de ketting Yamada Denki een loterij georganiseerd om een ​​van de te kopen (wees voorzichtig, koop, geef niet) 130 consoles op het spel en een van de 900 exemplaren van Ring Fit Adventures. De grote vraag, meer dan 200.000 mensen, crashte echter de servers die de site van de reseller hostten.

Het nieuws, gerapporteerd door de bovenstaande tweet, doet niets anders dan het zeer hoge verzoek van de Nintendo-console bevestigen aan thuisgedreven gamers die dankzij Ring Fit Adventures willen blijven bewegen zonder hun gezondheid en die van anderen in gevaar te brengen.