Final Fantasy VII remake heeft nu de volledige controle over alle vrije tijd van de fans van de serie, die de uren van de dag doorbrengen met het verkennen van de straten van Midgar en beleef een rivier van herinneringen of ontdek een nieuwe wereld die tot nu toe onbekend was. Als u deel uitmaakt van deze groep en de titellancering nog meer wilt vieren, zult u blij zijn te weten dat het mogelijk is om er een in te wisselen thema voor PlayStation 4 als je dat bent abonneer je op PS Plus.

Met dit statische thema kan het iconische als achtergrond worden gebruikt doos art Final Fantasy VII, uiteraard gemaakt met de zijne nieuwe look. Om het te krijgen, ga gewoon naar dit adres en natuurlijk het abonnement bezitten.

Als je niet geregistreerd bent op PlayStation Plus, onthoud dan dat ze ook bestaan andere thema's geïnspireerd op de game, zoals de pre-order op Amazon, die voor gamers Final Fantasy XIV, degene voor het spelen van de demo en waarschijnlijk nog een ergens. Het zorgt ervoor dat je het wilt verzamel ze allemaal, vind je niet?